Je motor in topconditie: ook tijdens de winter dankzij de Winteractie van Motorcentrum Almere!

 

Als je je motor in topconditie wilt houden, ook gedurende de winterperiode, is het nu een uitstekend moment om ‘m nog even goed te vertroetelen voor hij weer gestald wordt. Bij Motorcentrum Almere is inmiddels de winteractie weer gestart. Voor slechts € 159,- wordt je motor nagekeken en klaar gemaakt voor de winter.

 

Als je binnen een straal van twintig kilometer rond Motorcentrum Almere woont, wordt je motor gratis bij je thuis opgehaald. Vervolgens wordt de motor gewassen, gepoetst en geconserveerd. Daarna volgt de winterbeurt, waarbij je olie en oliefilter worden vervangen. Ook wordt benzineadditief toegevoegd, zodat je brandstofsysteem mooi schoon blijft. Vervolgens wordt je motor weer netjes bij je thuis afgeleverd, of je kunt gebruikmaken van de winterstalling bij Motorcentrum Almere. Woon je overigens buiten een straal van twintig kilometer, dan is een winterbeurt natuurlijk ook mogelijk. Bel dan vooraf even over de mogelijkheden.

 

De winteractie in het kort:

·         Halen en brengen van de motor. In een straal van 20 km rond Motorcentrum Almere is dit gratis, daarbuiten in overleg.

·         Motor wassen, poetsen en conserveren.

·         Winter klaar maken met kleine beurt, olie, oliefilter en benzine additief.

·         Actieprijs: € 159,-

 

 

Winterstalling/verzorging bij Motorcentrum Almere

 

Wil je zeker weten dat jouw motor er warmpjes en veilig bijstaat in de koude wintermaanden? Stal hem dan bij Motorcentrum Almere. Dat is al mogelijk voor 1 euro per dag.  Zonder zorgen in het voorjaar weer op de motor stappen die veilig en betrouwbaar is.

Tegenwoordig is het met de huidige benzine niet alleen maar gewoon stallen. We conserveren het brandstofsysteem en laten de motor gedurende de stalling ook regelmatig draaien zodat de motor in topconditie blijft.

 Meer weten? Kom dan gerust eens bij ons langs in Almere of bel 0570-656006

 

Categories: Nieuws