Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht met elke motor, voor elke soort reparatie of onderhoud. Klassiek of fonkelnieuw, cross of straat. De werkplaats is uitgerust met de modernste middelen. Samen met de kennis en de tientallen jaren ervaring is dit de perfecte mix om uw motor optimaal te onderhouden of te repareren. Zo beschikken wij over de nieuwste diagnose en uitlees apparatuur en over een spliksplinternieuwe Dynostar testbank in Deventer

Met deze bank kunnen we eenvoudig controleren of uw motor goed staat afgesteld en kunnen we uiteraard ook het vermogen meten. Heeft uw motor bij een bepaald snelheid of toerental een dipje, verbruikt hij veel benzine of wilt u gewoon weten of de motor optimaal presteert dan maken we met uw motor een zogenoemde ‘run’ en kunnen we precies zien wat er gebeurt op welke snelheid met welk toerental en welke gasstand. Met deze informatie kunnen we verdere stappen ondernemen om uw motor beter en zuiniger te laten lopen.

Snelservice: Voor banden of kleine reparaties kunt u zonder afspraak terecht. We hebben een zeer uitgebreid assortiment aan onderdelen. (banden, remdelen, accu’s, filters en dergelijke voor alle gangbare modellen).

Is uw motor defect? Wij kunnen de motor ophalen bij u thuis of op een andere locatie.